Littie of Littienie

Geinteresseerd?

Bent u na het bekijken van onze website geïnteresseerd geraakt in de Jeu de Boulessport? Breng dan geheel vrijblijvend een bezoek aan Boulodrome “De Braak” en maak daar een keer kennis met petanque en met onze vereniging op sportpark ‘De Braak’ te Helmond.

Voordelen als lid van onze vereniging

Met uw lidmaatschap van ‘Littie of Littienie’ gaat u deel uitmaken van een vereniging, waarin u tijdens clubavonden naar hartenlust kunt spelen met en tegen andere leden – en waar gezelligheid voorop staat! Bij voldoende belangstelling organiseert de vereniging onder leiding van onze bondstrainer een cursus, waarin u de fijne kneepjes van het petanque onder de knie gaat krijgen. Wanneer u na enige tijd deel wilt nemen aan een competitie of andere wedstrijden, dan gaat u onze vereniging vertegenwoordigen – en dan is clubkleding verplicht. Natuurlijk zorgt onze vereniging er voor dat u deze clubkleding met flinke korting kunt aanschaffen (bij onze penningmeester).
Als lid van onze petanquevereniging bent u automatisch lid van de Nederlandse Jeu de Boules Bond, en verzekerd tegen ongevallen op onze banen.
Voor meer informatie kunt u terecht in onze accommodatie tijdens de openingstijden.

Speelmateriaal

Misschien heeft u al eens jeu de boules gespeeld, bijvoorbeeld op de camping, en heeft u eigen boules. U zult snel ontdekken dat met wedstrijdboules veel prettiger en beter te spelen is. Tijdens de introductie periode stelt de vereniging u daarom professionele boules ter beschikking. Hiermee kunt u naar hartenlust oefenen en ervaren welke boules (qua grootte en gewicht) u het beste bevallen. Zo voorkomt u dat u later de verkeerde boules gaat aanschaffen. Bij onze bondstrainer kunt u informatie krijgen over spelregels, speeltechniek en speelmateriaal.

Lid worden ?

Hoe kunt u ook lid worden van onze vereniging? Meldt u via telefoon of tijdens een clubavond in onze accommodatie. Na een introductiegesprek gaat u enkele weken gezellig meespelen op de clubavonden. Nadat u besloten heeft om lid te worden (en dat gaat u ongetwijfeld doen) ontvangt u een inschrijfformulier. Vul dit inschrijfformulier in en lever dat in bij de secretaris of geef het inschrijfformulier aan een van onze barmedewerkers.

Tot kijk bij Petanquevereniging Littie of Littienie !!