Littie of Littienie

Ter promotie van onze sport stellen wij onze accommodatie ter beschikking. Dus bent u op zoek naar een verrassend idee voor uw bedrijfsuitje, buurtvereniging, sportclub, familiebijeenkomst of andere feestelijke gelegenheid?

Wat denkt u van een middag of avond jeu de boules?

Onze vereniging beschikt over uitstekende faciliteiten om een middag of avond jeu de boules voor u te organiseren. Zomer of winter, u kunt altijd bij ons terecht, onze accommodatie beschikt over 24 buitenbanen en 16 binnenbanen in ons “boulodrome”, dat ’s winters behaaglijk verwarmd wordt.
Wij kunnen u een geheel verzorgde middag of avond aanbieden vanaf een hartelijke ontvangst met koffie en thee tot en met een uitgebreid buffet. Er zijn vele mogelijkheden waaronder BBQ, frietwagen en diverse koude en/of warme buffetten.

Na een uitleg van de spelregels van “petanque” (de officiële naam voor het jeu de boules) wordt u door onze ervaren vrijwilligers begeleid tijdens het spelen van enkele wedstrijdjes. Uiteraard zijn alle speelmaterialen aanwezig. Tijdens, tussen en na de wedstrijden is er voldoende gelegenheid voor het nuttigen van een drankje in onze sfeervolle kantine of op de terrassen.

In beginsel is verhuur mogelijk op vrijdagavond, zaterdagmiddag/avond en zondagmiddag; uiteraard voor zover er dan geen wedstrijden plaatsvinden. Voor meer informatie over beschikbare data, de vele mogelijkheden en prijzen kunt u contact met ons opnemen.