Littie of Littienie

Toernooien

De Nationale Petanque Competitie

Hieraan doet littie of littienie ook met mee. Dit is een competitie waar je als team speelt tegen andere teams in dezelfde klasse.

Bondstoernooien

Onze club is aangesloten bij de bond en doen dan ook mee aan bondstoernooien. Deze vinden door heel het land plaats en kan als team ingeschreven worden.

Winterclubkampioenschappen

Hieraan kunnen alleen de leden van littie of littie aan deelnemen. Zij strijden dan in diverse klasses om de clubtitel.

Woensdagmix

Elke woensdag vindt er een toernooi plaats vanaf 13.30 uur aanvang. Iedereen kan hieraan deelnemen, ongeacht welke vereniging U bij bent.

Uitwisselingen

Gedurende het jaar zal de vereniging bekijken of er andere vereniging zijn die graag een uitwisselingstoernooi willen houden.

Interne

Deze vinden plaats gedurende het jaar. Hier kunnen alleen leden van de vereniging met mee doen. Denk o.a. maar aan bijv. paastoernooi. Het toernooi vindt plaats op zondag’s vanaf 13.30 uur.

Winter Stadcompetitie

Ook in de winter vindt er een toernooi plaats tussen de helmondse petanqueverenigingen. Deze vindt plaats op de woensdagavond in de jeu de bouleshal bij littie of littienie.

Vrijdag

In de winter (vanaf oktober) wordt er elke eerste vrijdag van de maand toernooi doublette gespeeld. Aanvang 19.30 uur. Aanwezig uiterlijk om 19.15 uur.

Zomer Stadscompetitie

Elke zomer wordt er een toernooi georganiseerd met de helmondse petanque verenigingen. De wedstrijden vinden plaats op donderdag.